maanantai 28. toukokuuta 2012

Pienellä idealla iso apu


Ikea Hackersien sivulta löytyi aivan loistava pieni kirjahyllyidea, joka oli aivan pakko kopioida heti! Tyttö lukee joka ilta kaikenlaista ja sitten on sänkyyn johtavat portaat aina täynnä kirjoja. Kun ei ole yläsängyssä kirjahyllyä. No nyt on, tai ei hyllyä, mutta säilytysteline kumminkin. 
Alkuperäinen sisustusidea näytti tietysti tosi paljon siistimmältä, mutta siinä sisustettiinkin vauvanhoitopöydän ympärystää, joten kirjat hyllyihin asettelee vielä äiti. Todellisessa käytössä ne näyttää sitten tuolta, kaikenkirjavia sarjakuvia ja ties mitä, eikä lainkaan sisustuksellisesti kauniita tai kasvatuksellisesti sopivia kaunokirjallisia laitoksia hienosti esille aseteltuna. Mutta ratkaisu on toimiva eikä portailla ole enää kirjavuoria joihin liukastua pimeässä. Äiti ja tytär ovat molemmat tyytyväisiä ja kun rakennelma vielä oli edullinen (n. 5€ yhteensä) niin mikäs siinä sitten vaikka onkin kaikenkirjavaa!


Tuota Ikea Hackersejä suosittelen kyllä muutenkin. Siellä on ihmisillä aivan huikeita ideoita ja useinmiten toteutukset ovat helppoja ja halpoja! Kannattaa käydä kurkkaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti