keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Projekteja jotka jopa etenevät :)

Kirjoitin ensimäisen kerran pöytäprojektistani viimevuoden elokuussa. No se on edelleen kesken, tosin enää vain vähän. Ja ehkä olisi jo aikakin saada eskarilaiselle, kirjoittavalle ja piirtävälle lapselle työpöytä! Enhän minä sitä koko tätä aikaa ole tehnyt, vaan hissukseen, sellaisina pyrähdyksinä. Ja talvi kun meni pitkälti sairastaessa niin tuli yli puolen vuoden tauko kaikkeen tekemiseen. Nyt olen sitten koittanut ottaa aikaa kiinni. Tässä tilanne vuosi ja viikko sitten:


Ja tuosta tilanteesta olen jo päässyt siihen asti, että pöytä olen vihdoin päässyt jo maalaamaan. Maalin valinta tapahtui perinteisesti: puhuin isännälle pöydän maalaamisesta ja hän kysyi että ajattelinko pohjamaalata. Kun sanoin etten vielä tiennyt, hän totesi että autotallissa on vajaa purkki Otexia. Ok - eli laitetaan pohjamaali. Sitten hän kysyi millä meinasin maalata. Ja kun totesin siihen etten vielä tiedä sitäkään, niin sain kuulla että siellä autotallissa on myös purkki valkoista Empireä. No niin, siinähän se sitten, pohjamaalataan ne osat mihin Otexi riittää ja pöydän väriksi tulee siis valkoinen. Näin helppoa se on! 
Koska väri on niin tylsä suunnittelen vielä maalavani pöytään vähän koristeita. Tallista löytyy vielä veneen vihreää ja omista kätköistäni pieni purkki punaista, sinistä ja aprikoosinväristä. Saas nähdä mitä niistä tulee! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti