maanantai 3. syyskuuta 2012

Iloinen yllätys, löysin ale-legoja!

Olen löytänyt nyt parin viikon sisällä pari edullista lego-laatikkoa. Legot kun ovat niin kovin harvoin todella alennuksessa, niin tämmöiset jotka löytää alle puolen hinnan lähtee kyllä heti matkaan. Kumpikin näistä laatikoista oli tavallaan piilossa, toinen Tarjoustalossa ihan hyllyssä, johon tarjoushinta oli korjattu täysin normaalihintaisen tuotteen värisellä valkoisella hintalapulla (?) ja toinen löytyi sitten Citymarketin alekorista. Tosin se kori ei näyttänyt yhtään alekorilta, eikä siinä ollut mitään isoja ale-lappuja, mutta laatikon päällä oli sentään oranssi hintalappu. Tuonko vuoksi sitten olen sitä mieltä ettei legoja ole tarjouksessa, kun ne kätketään tuolla tavalla, ihan tahallaan ettei addikti huomaa niitä helpolla?

Tämmöiset olen löytänyt:

  Aivan peruslegoja pakillinen, hinta passelit 6€. Mukana kaksi ikkunaa, ovi, kattopaloja, osia autoon ja helikopteriin, yksi ukko ja peruspalikoita läjä. Tosi hyvä setti. Joskus kun olin pieni tuntui, että erikoispalikoita oli kaksi ja peruspalikoita kaksisataa. Nyt kun ostaa jonkun laatikon, siinä tulee sen tuhat pikkuista nippeliä ja nappelia ja erikoisosien erikoisosia. Mutta ihan tavallisia, erivärisiä palikoita ei oikeastaan tule mistään. Tässä niitä sitten tuli. Ja mielestäni ihan järkihintaankin vielä. Nyt harmittaa vain se, että ostin vain yhden. 



Toinen löytämistäni laatikosta kuului Kingdoms-sarjaan, jota meillä ei aiemmin olekaan. Pääosin siksi, että ne on musta jotenkin sellaisia liian väkivaltaisia tai jotain. Sotajuttuja. Tuon ostin pääasiassa tuon hevosen vuoksi, mutta eipä se haitannut että tuli nuo kaikki muutkin osat siinä mukana. Hevosella on noissa kuvissa tuollainen harmaa maski päässään, joka tekee aika hurjan näköiseksi, mutta senhän saa tietysti pois. Juuri nyt nuo samaiset rattaat ovat tuolla täynnä kukkia ja hevosta ratsastavalla ritarillakin on syli kukkia täynnä. Ovat kuulema menossa viemään prinsessalle kukkia. Ja tuon paketin hinta oli päätähuimaavat viisi euroa. Siis 5€! Eihän sitä voinut hyllyyn jättää ;)

Tämmöisiä löytöjä voisi tehdä useamminkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti