lauantai 12. tammikuuta 2013

Taas Legoja ...

Ja niin minä sorruin taas. Mutta kun tuli eteen semmoisia, joita ei saa mistään kotimaisesta marketista. Ainakaan vielä. Tosin epäilen ettei tule missään vaiheessakaan. Nimittäin Lego Friendsien noita keräilypusseja. Yleensä kun Lego julkaisee jotain mikä pakataan pusseihin voi olla liki varma ettei niitä tule Suomeen myyntiin. Ja niin minä sitten heti tilasin niitä, kun nuo nyt vaan on niin sulosia, niissä on kaikenlaisia pikku osia joita ei ole oikein missään muualla ja hintakin on kuitenkin edullinen. Tai se on tietenkin hyvin suhteellista mutta...
Tuo oravapakkaus pääsee Legokaupungimme metsään, jota on kasvatettu Star Wars -pakkauksen Ewokien puulla, Olivian Puumajalla sekä monen moisilla muilla vihreillä jutuilla. Orava sieltä vielä puuttuikin. 

Tuossa kilpikonna-pakkauksessa on aivan uusi palanen, jota ei vielä ole missään muussa pakkauksessa. Legollahan menee noiden palikoiden kanssa niin, että kaikissa uusissa tuotteissa käyttävät mahdollisimman pitkälle vanhoja palikoita, sillä palikoiden muottien teko en se kaikkein kallein vaihe. Yhden palikan muotti maksaa satoja ja taas satoja tuhansia euroja joten uusia ei ihan kovin helpolla tehdä. Ja nyt tuommoisessa halvassa pakkauksessa on tuollainen uusi, ihana pieni simpukka. Jo pelkästään sen vuoksi teki mieli tilata noita monta!  
No itseasiassa tilasinkin, mutta ajattelin myydä kaksoiskappaleet. Jos joku siis ostaa. Katsotaan nyt onko Suomessa muita tämmöisiä pöhköjä kuin minä ;)


Tuli noiden mukana sitten uuden Legends of Chima sarjan minipakkaus jossa on hieno minifiguuri sekä sen ajokki. Katson että haluaisikohan joku ostaa tuonkin, kun sitä ei taida vielä olla myynnissä missään. Mutta voi olla ettei kukaan suostu sitä sellaisella hinnalla ostamaan minkä siitä haluaisin... eli siis pistän pyynniksin niin korkean hinnan että on sitten vain ihan pakko pitää se itse...  Noloa, myönnän. Mutta pöhkö mikä pöhkö!

2 kommenttia:

  1. Paljonko nuo Lego Friends -pussit maksoivat ulkomailta tilatessa? Prismassa näyttävät olevan 4,95€ joten pohdin saisiko tilaamalla halvemmalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Eipä kannata tilailla, kalliimmaksi tuli! Yleensä tilaan noita pussijuttuja sieltä koska niitä ei pääsääntöisesti ole tullut Suomeen ja ovat loppuneet nopeasti välillä ulkomailtakin. Olin kyllä hyvin, hyvin ilahtunut kun näin noita eilen itsekin Prismassa. Vaikkakin hinta oli halvempi kuin mitä itse maksoin. Ja ihan vain siitä syystä, että nyt tiedän ettei noiden vuoksi tarvitse enää mitään tilata ja sieltä pitäisi olla juurikin tuosta Friends- sarjasta tulossa noita pussukoita kevään mittaan lisääkin. Niitä odotellessa :)

      Poista