lauantai 2. maaliskuuta 2013

Buzzador-paketti

Olen nyt vuoden verran ollut Buzzadorina ja kaikenlaista kivaa on tullut testattua. Monet paketit ovat myös olleet sellaisia, että niistä on ollut iloa myös likalle, eikä vain äidille. Ensin saatiin vähän kaikenlaisia lasten keksejä ja muita herkkuja, sitten tuli iso paketillinen lego Friendsejä! Sitten välissä oli vähän enemmän äitin juttuja. Mutta taas tällä kerralla oli paketti oikeastaan enemmän tytön mieleen kuin äidin. Tai äiti kyllä tykkää paketin hyödyllisyydestä, mutta tyttö mausta.

Päästiin kokeilemaan Möllerin Omega-3 Pikkukaloja, eli lapsille suunniteltua kalaöljy-valmistetta. Nämä seuraavat tiedot olen kopioinut suoraan netistä, mutta ainakin on sitten faktat kohillaan;

Möller Omega-3 Pikkukalat sisältää lapsen kehityksen kannalta tärkeitä omega-3 rasvahappoja sekä D-vitamiinia. Hauskasti pikkukalan näköinen, hedelmäinen ja pehmeä maku, josta myös lapsi pitää. Helppo purra ja niellä myös perheen pienimmille.

Päiväannos sisältää 400 mg omega-3 rasvahappoja sekä 10 µg D-vitamiinia. Sisältää lapsen normaalin kehityksen kannalta tärkeitä omega-3 (DHA+EPA) rasvahappoja ja D-vitamiinia.

Hyvänmakuiset Pikkukalat;
- Pehmeä kapseli
- Raikkaan hedelmäinen maku
- Hauska kalan muoto
- Helppo purra ja niellä myös perheen pienimmille
- Ei sisällä väri-, makeutus- tai säilöntäaineita

Tuotteen sisältämistä omega-3-rasvahapoista DHA ja EPA ovat eniten tutkittuja ja niiden hyvät vaikutukset elimistön toimintoihin on parhaiten tiedostettu.


Itse tykästyin siihen, että makeutukseen on käytetty vain ksylitolia ja sorbitolia. Eihän tuo sorbitolikaan nyt ehkä olisi välttämätön, mutta eipä ole aspartaamia tai vielä hullumpaa asesulfaami-k:ta, jota tuntuu olevan aivan valtavan monissa juuri lapsille suunnatuissa vitamiinivalmisteissa.


Ja niitä käyttökokemuksia. Tyttö tykkäsi, kysyi heti, että saako ottaa toisen ja pettyi kun kerroin herkkujen olevankin vitamiineja, joita ei saisi syödä kuin sen pari kpl päivässä. Hän halusi heti tarjota näitä herkkuja kuitenkin kaikille, kun olivat "niin hyviä". Äiti maistoi herkusta kyllä lapsuudentrauman, eli kalanmaksöljyn, mutta sain silti syötyä. Eikä tullut muuten pahoja röyhtäytyksiä! Tuttifrutti oli kuitenkin ehkä vähän liikaa tämmöiselle, joka ei muutenkaan hedelmäkarkeista välitä. Kyllähän noita siis söisi, mutta ennemmin säästän tuolle lapselle, jonka mielestä nämä nyt ovat aivan valtaisan suurta herkkua. Ja tarjotaan me näitä nyt sitten kavereillekin, mutta vain äitien luvalla.
Tuota kuvaa ottaessa tuo hassulainen kysyi, että joko saa syödä. Siis kalanmaksaöljyä! No siis eihän tuo tarkasti ottaen sitä ole, mutta täytyy sanoa, että paljon on muuttunut sitten omien lapsuusvuosieni. Ja todellakin parempaan!

2 kommenttia:

  1. Lukijat kaipaavat sinua :)

    VastaaPoista
  2. Ja nyt vasta huomaan tämänkin, on ollut sähköpostiviestit ilmeisesti poissa päältä. Mutta hieman hassulta tuntuu että joku kaipaa, ja tietysti siis myös kivalta. Yritän aktivoitua. On ollut aika hiljaista nettimaailmassa tänä keväänä ja kesänä. Ehkä parannan nyt tapani :)

    VastaaPoista